Aikuiset kissat

Alla olevat kissat odottavat Eläintalolla tai kotihoidossa uutta kotia. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 130 €, hinta voimassa toistaiseksi. Lisää kuvia ja tietoja kotia etsivistä eläimistä löydät yhdistyksemme facebooksivuilta www.facebook.com/HSESY.

 

Tintti, huomattavan sosiaalinen ja seurallinen kissaneito. Tintti on tällä hetkellä kotihoidossa.

 

Sissi

Sissi on ihmisrakas kissa, joka tykkää silittelyistä. Aluksi Hsesylle tullessaan se oli lievä koviksenalku, joka sai häkkinsä luukkuun lisäkommentin "arvaamaton". Nyttemmin maininnan voisi vaihtaa adjektiiviin "arvattava". Sissi pyrkii ulos yksiöstään tepastelemaan käytävälle siksi aikaa, kun sen kotia siivotaan. Sylissäkin se viihtyy - juuri niin kauan kuin itse valitsee sopivaksi. Tämä utelias kissa tuli väärinymmärretyski ilmeisesti vain siitä syystä, että sattui liikkumaan väärissä piireissä.

Baba ja Sneba

Baba ja Sneba ovat arkoja ikäneitoja, jotka ansaitsevat rauhallisen ja ymmärtävän loppuelämän kodin. Ne ovat arviolta 9-10 -vuotiaita, sisäsiistejä ilmeisesti sisaruksia. Baba on kuvassa vasemmalla oleva, hiukan tummempi tiikeri, jolla on tumma piste nenässään.

Nemo ja Ninja yhteiseen kotiin

Ninja ja Nemo etsivät yhteistä loppuelämän kotia. Ninja on rauhallinen, ystävällinen kissarouva, joka tykkää silityksistä. Nemo on Ninjan aikamiespoika. Se on kookas, yli seitsenkiloinen seuramies. Nemo on hyvin ystävällinen ja seurallinen kissa. Se hakeutuu ihmisen läheisyyteen ja hakee huomiota ja hyväilyjä. Ruoka sille maistuu erinomaisesti, joten ruokinnan kanssa on oltava maltillinen. Nemo ja Ninja muuttavat vain yhdessä uuteen kotiin.

       Nemo vasemmalla, Ninja oikealla

 

 

Miisu ja Minni

Minni ja Miisu ovat paita ja peppu. Valkoinen Minni on arka kissa, joka tykkää hengailla peiton alla maailmaa tarkkailemassa. Musta Miisu uskaltaa havainnoida ympäristöä hieman julkisemmin. Ne ovat syntyneet arviolta vuonna 2010. Minni ja Miisu luovutetaan yhdessä uuteen kotiin, jossa ymmärretään ujon kissan erityistarpeet. Kissat eivät ole aggressiivisia - vain hyvin ujoja vielä toistaiseksi. Miisu ja Minni ovat samasta kodista ja siksi niille etsitään jatkossakin yhteistä kotia.

Räpsy

Räpsy on nuorehko poikakissa. Se on vielä kovin ujo ihmiskontakteissaan, mutta ui kissalaumassa kuin kala vedessä. Tästä syystä sen uudessa kodissa soisi mieluusti olevan ystävällisen kissan ottamassa Räpsyn huomaansa. Se tarvitsee aikaa ja ymmärrystä uudessa kodissaan.